CAPPADOCIA 8 (TOUR OPERATOR:HAPPY TRIP)
www.Voiajuri.ro
EXCURSII 2019 EXCURSII 1 ZI EXCURSII în ROMÂNIA
PAȘTE 2019 CALENDAR 2019 CONTACT
 Voiajuri.ro » Destinatii » Turcia » Cappadocia circuit 8 zile, autocar
Turkey

Circuit CAPPADOCIA 2019

Pamukkale-Antalya-Capadochia-Ankara-Istanbul


Durata: 8 zile | Transport: Autocar
Cazare: Hoteluri 3/4 stele | Masă: Mic dejun
Preț excursie: 299 €


Cod QR link direct
pentru Smartphone

DATE de PLECARE în 2019
24 aprilie (Paște) | 10 iunie (Rusalii) | 4 august

PROGRAM EXCURSIE
Ziua 1Ora 6 întâlnire în parcarea din Piața Constituției din Bucureşti (în fața Palatului Parlamentului, intersecția Bd. Unirii cu Bd. Libertăţii; hartă). Ora 6:30 plecare spre Turcia. Traversarea Bulgariei pe traseul Giurgiu - Ruse - Edirne. Cazare în zona Istanbul-Bilecik.
Ziua 2Mic dejun. Plecare spre Antalya. Popas la terasele naturale de calcar cu apă termală de la PAMUKKALE. Cazare în Antalya.
Ziua 3 Mic dejun. Plimbare prin centrul ANTALYEI şi în zona portului vechi. Opţional, croazieră pe Marea Mediterană(1). Timp liber pentru plajă, cumpărături, plimbări. Cazare în Antalya.
Ziua 4Mic dejun. Plecare la ASPENDOS unde se vizitează cel mai bine păstrat amfiteatru roman din Asia Mica. Vizită în oraşul antic SIDE la Templul lui Apollo şi bazarul. Oprire la Cascada Manavgat. În KONYA se vizitează Mausoleul Mevlana - unul dintre cele mai mari si mai vizitate muzee din Turcia. Sosire în CAPPADOCIA. Opțional, seara Cappadociana(2) cu spectacol si preparate culinare tradiţionale cu băutură inclusă. Cazare în zona Nevșehir-Derinkuyu.
Ziua 5 Mic dejun. Excursie la cel mai înalt punct al Capadochiei, la UÇHISAR panoramă asupra vaii, apoi vizită la bisericile cioplite în stânca de la GOREME şi oraşul subteran de la KAYMAKLÎ. Cazare în zona Nevșehir-Derinkuyu.
Ziua 6 Opțional, zbor cu balonul cu aer cald(3) deasupra Cappadociei. Mic dejun. Plecare spre ANKARA, capitala Turciei. Se vizitează Mausoleul lui Atatürk (părintele Turciei moderne). Plecare spre Istanbul, oraşul aflat pe două continente. Tur nocturn ISTANBUL, se trece din Asia în Europa peste Strâmtoarea Bosfor ce leagă Marea Marmara de Marea Neagra. Cazare în Istanbul.
Ziua 7Mic dejun. Opțional, tur pietonal cu ghid local pentru vizite la Moscheea Albastră, Muzeul Sf. Sofia, Hipodromul, Palatul Topkapî (Haremul sultanului, Tezaurul, Palatul), apoi, la amiază, Croazieră pe Bosfor(4). Timp liber pentru cumpărături în Marele Bazar. Cazare în Istanbul.
Ziua 8 Mic dejun. Plecare din Istanbul şi popas în oraşul EDIRNE (Adrianopol), fosta capitală a Imperiului Otoman, vizită la Moscheea Selimiye (înscrisă în patrimoniul mondial). Plecare spre România. Se străbate Bulgaria pâna la Ruse. Intrare în ţară la vama Giurgiu. Sosire în Bucureşti.
Tarif: 299 Euro/persoană

SERVICII INCLUSE:
- Transport cu autocar cu aer condiţionat
- 7 nopţi cazare în hoteluri categoria 3 - 4 stele
- 7 mic dejunuri.
- Tur nocturn Istanbul cu autocar
- Ghid român ínsoțitor.

TARIFUL NU INCLUDE: asigurare medicală de călătorie (se poate face la agenţia de turism sau online), asigurare storno, bilete de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice, ghizi locali nespecificaţi în program, activităţi opţionale:
(1) Croazieră pe Mediterana în Antalya (ziua 3): 20€
(2) Seară tradițională în Cappadocia (ziua 4): 30€
(3) Zbor cu balonul în Cappadocia (ziua 5): 135€ (include asigurare)
(4) Croazieră pe Bosfor în Istanbul + Tur cu ghid local (ziua 7): 30€

În Turcia se achită obligatoriu 10 €/persoană pentru ghizii locali turci și taxa de oraș

Locuri preferenţiale în autocar (primele 3 banchete): 15 Euro/loc

Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere camere pentru 3 persoane. Persoanele care stau singure în cameră achită în plus supliment single:  120€.

Pentru REZERVARE se achită un avans de aproximativ 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării.
Înscrierile se opresc când se ocupă toate locurile disponibile.

Se poate achita în EURO sau LEI (curs BNR x 1,02).

Notă: programul poate suferi unele modificări cu scopul îmbunătăţirii lui. Modificările vor fi comunicate cu cel puţin 3 săptămâni înainte de plecare.

ACTE NECESARE
Paşaport valabil minim 150 de zile (5 luni) de la data intrării în Turcia, Asigurare medicală de Călătorie. Nu se poate călători cu Carte de Identitate (CI) sau Buletin (BI) în Turcia.

REZERVĂRI şi INFORMAŢII
Tel: 021.642.76.04 | WhatsApp: 0787.806.898 |
Mesaj Facebook: m.me/voiajuri


 


Asigurari Calatorie

Voiajuri.ro | Calendar excursii | Documente trecere frontieră | Facebook | Contact
Oferte Turism | Oferte Paşte | Oferte Minivacanta | Oferte Revelion |
Asigurări Medicale de Călătorie si RCA
Facebook
Voiajuri.ro - Energi-Co Business Center, Str. Matei Voievod nr. 29, et. 1 - Happy Trip. Bucureşti, România
Tel: 021.642.76.04 | 0787.806.898