CAPPADOCIA 8 avion (NT)
www.Voiajuri.ro
EXCURSII 2019 EXCURSII 1 ZI EXCURSII în ROMÂNIA
CALENDAR 2019 CONTACT
 Voiajuri.ro » Destinatii » Turcia » Cappadocia circuit 8 zile, autocar
Turkey

Circuit CAPPADOCIA 2018

Konya-Capadochia-Goreme-Uçhisar-Antalya


Durata: 8 zile | Transport: Avion
Cazare: Hoteluri 4 stele | Masă: Mic dejun
Preț excursie: 539 €DATE de PLECARE în 2018
Mi. 25 aprilie (minivacanță 1 Mai)
PROGRAM EXCURSIE
Ziua 1Întâlnire în Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti-Otopeni (OTP) la ora 16:30 cu reprezentantul agenţiei. Ora 18:00 decolare cu compania SunExpress, cursă charter, destinaţia Antalya (AYT). Ora 19:45 sosire pe aeroportul din Antalya, transfer la hotel. Timp liber. Cazare la hotel 4* în Antalya.
Ziua 2Mic dejun. Plecare cu autocarul spre KONYA. Se vizitează Mănăstirea Mevlana, mormântul lui Jalal ad-Din Muhammad Rumi, un filozof mistic al Islamului, cunoscut și sub numele de Mevlana sau Rumi, fondatorul ordinului Dervișilor rotitori. Cazare la hotel 4* în Konya.
Ziua 3 Mic dejun. În drum spre CAPPADOCIA se vizitează Chervansaraiul Sultan Han, un mare han datând din sec. XIII, ce a fost folosit pe Drumul Mătăsii. Opțional, se pot vizita Valea și Cheile Ilhara, săpate de natură pe o lungime de 16 km în relieful vulcanic din partea de sud a Cappadociei. Opțional, participarea la un ritual al Dervișilor rotitori, o ceremonie de 45 minute care reprezintă o călătorie mistică prin dragoste spre adevar și perfecțiune. Cazare la hotel boutique 4* în Cappadocia.
Ziua 4Opțional, la primele ore ale dimineții, ZBOR cu BALONUL cu aer cald deasupra Cappadociei - o experiență unică ce nu poate fi exprimată în cuvinte, trebuie trăita pentru a putea fi înțeleasî cu adevărat, peisajele selenare admirate din balon sunt absolut captivante și alcătuiesc un decor desprins din basmele copilariei.

Mic dejun. Călătoria prin Cappadocia continua către Văile Paşabağ și Devrent, unde veți admira turnurile sculpate de natură în stâncile asemănătoare unor coșuri de fum sau ciuperci ce par locuințele unor creaturi din poveștile fantastice. Această zonă este faimoasă și pentru orașele sale subterane locuite în trecut de populație pentru a se ascunde de oștile invadatoare care veneau din Est. Veți avea ocazia să vizitați un asemenea oraș subteran cu ale sale tunele, sisteme antice de aerisire, camere de depozitare și uriașe pietre de moară folosite la blocarea pasajelor în caz de urgență. Excursia include și o vizită la un centru tradițional de olărit, solul din zonă fiind folosit de secole pentru producerea vaselor de ceramică. Cazare la hotel boutique 4* în Cappadocia.
Ziua 5 Mic dejun. Vizită la un centru de prelucrare manuală a covoarelor tradiționale turcești pentru a admira cum se țes minunatele și migăloasele covoare. Călătoria continua catre GOREME, renumită pentru stâncile în formă de coșuri de fum modelate de-a lungul mileniilor de eroziunea eoliana, dar și pentru bisericile săpate în stănci de către primii creștini din secolele X-XIII. În continuare se vizitează Valea Porumbeilor și UÇHISAR, unde veți admira miile de căsuțe de porumbei săpate în stânci de-alungul secolelor. Ziua va fi încununată cu o priveliște panoramică minunată din cel mai înalt punct al regiunii. Opțional, Seară turcească (include cină și muzică tradițională într-un local specific). Cazare la hotel boutique 4* în Cappadocia.
Ziua 6 Mic dejun. Plecare din CAPPADOCIA spre ANTALYA cu autocarul. Cazare la hotel 4* în Antalya.
Ziua 7Mic dejun. Tur de o zi în ANTALYA cu vizitarea cartierului vechi Kaleici cu străduțele înguste și casele tradiționale, portul roman de unde veți admira o priveliște minunată, poarta lui Hadrian datând din perioada imperiului Roman, Turnul cu Ceas din perioada Imperiului Otoman etc. Turul continuă cu vizitarea Cascadei Karpuzkaldiran, spectaculoasă prin caderea acesteia de pe stâncile abrupte direct în Marea Mediterana. Shopping în centre comerciale de piele și bijuterii. Cazare la hotel 4* în Antalya.
Ziua 8 Mic dejun. Transfer la Aeroportulul Internațional Antalya (AYT). Ora 15:20 decolare cu SunExpress. Ora 17:10 sosire pe aeroporul București-Otopeni (OTP).
Tarif: 539 Euro/persoană SERVICII INCLUSE:
- Bilete avion București - Antalya - București
- Taxe aeroport
- Transferuri aeroport-hotel-aeroport
- 7 nopți cazare hotel categ. 4 stele, mic dejun
- Transport cu autocar pe perioada excursiei în Turcia
- Bilete de intrare la obiectivele din program
- Ghid local în limba română pe perioada excursiei în Turcia
- Taxe locale TARIFUL NU INCLUDE: asigurarea medicală de călătorie, ghizii locali, mesele, bauturile sau alte servicii nespecificate în program, bacșiș, activităţile opţionale:
() Valea Ilhara (ziua 3): 55€
() Spectacol Derviși rotitori (ziua 3): 20€
() Seară tradițională (ziua 5): 40€
() Zbor cu balonul în Cappadocia: 150€

Cazarea se face în camere pentru 2 persoane. La cerere camere pentru 3 persoane. Persoanele care stau singure în cameră achită în plus supliment single:  165 Euro. Pentru REZERVARE se achită un avans de aproximativ 30% iar diferenţa cu cel puţin 3 săptămâni înaintea plecării.
Înscrierile se opresc când se ocupă toate locurile disponibile.

Se poate achita în EURO sau LEI (curs BNR x 1,02). ACTE NECESARE
Paşaport valabil minim 150 de zile (5 luni) de la data intrării în Turcia, Asigurare medicală de Călătorie. Nu se poate călători cu Carte de Identitate (CI) sau Buletin (BI) în Turcia.REZERVĂRI şi INFORMAŢII
Tel: 021.642.76.04, 0787.806.898
WhatsApp: 0724.932.719
Mesaj Facebook: m.me/voiajuri


 
Subiect: Rezervare Am întrebări
Excursie
Data plecării
Nr. adulţi :    Nr. copii/vârstă:
Nr. camere:
Numele dvs:
Telefon:
E-mail:
Localitate:
Judeţ:
Modalitate plată: Depunere la bancă sau transfer
Numerar la agenţie
Mesaj:
(întrebări, numele celorlalte persoane etc.)
Newsletter: Bifaţi dacă doriţi să primiţi noutăţi pe email
        


Asigurari Calatorie

Voiajuri.ro | Calendar excursii | Documente trecere frontieră | Facebook | Contact
Oferte Turism | Oferte Paşte | Oferte Minivacanta | Oferte Revelion |
Asigurări Medicale de Călătorie si RCA
Facebook
Voiajuri.ro - Energi-Co Business Center, Str. Matei Voievod nr. 29, et. 1 - Happy Trip. Bucureşti, România
Tel: 021.642.76.04 | 0787.806.898