Stiri din turism: Transfer tren Gara - Aeroport Otopeni
www.Voiajuri.ro
EXCURSII 2016 EXCURSII în ROMÂNIA
CALENDAR EXCURSII REDUCERI CONTACT
 Voiajuri.ro » Stiri » Transfer cu trenul de la Gara de Nord la Otopeni
Stiri din turism

Inaugurare linie de tren Gara de Nord - Aeroportul Otopeni
4 martie 2009

          Cei care calatoresc în strainatate cu avionul si vor sa ajunga la Aeroportul International „Henri Coanda” (Otopeni) fara a trece prin calvarul de pe DN1 au acum o noua posibilitate: în data de 4 martie 2009 a fost inaugurata ruta pe calea ferata care face legatura între Gara de Nord din Bucuresti si Aeroportul Otopeni.
          Cele 18 perechi de trenuri „Henri Coanda Expres” circula de la peronul 13, la interval de o ora, între orele 5.15 si 23.15.
          Trenul circula pe ruta Bucuresti - Triaj - Chitila - Mogosoaia - Balotesti, iar distanta de 21 km este parcursa în 33 - 40 de minute.           Calatorii vor fi transferati de la Balotesti pe o distanta de circa 1 km pâna la terminalele de pe Otopeni cu autobuze speciale. De pe peron, pasagerii coboara pe o rampa proaspat construita, la baza careia un autocar asteapta timp de zece minute ca sa-i preia catre cladirea aeroportului.
           În total, un transfer de la gara la aeroport dureaza aproximativ 60 de minute.
           Pretul unui bilet, care acopera si transportul cu autobuzul, este de 6 lei si poate fi cumparat de la toate casele de bilete din statiile CFR si de la casa de bilete deschisa în incinta Aeroportului Henri Coanda. Pensionarii, elevii, studentii si locuitorii din Muntii Apuseni (moţii) vor avea reducere de 50%, iar copiii sub 5 ani circula gratis.
          Daca doriti sa consultati orarul acestor trenuri pe site-ul CFR www.MersulTrenurilorCFR.ro sau www.infofer.ro trebuie introduse la rubrica plecare "Bucuresti Nord" si la destinatie "P.O. Aeroport H" sau doar "P.O". Probabil ca în viitor sistemul va recunoaste si alte denumiri alte statiei cum ar fi "aeroport" sau "Otopeni".Newsletter Turism
   » citeste arhiva

Prima pagină | Documente trecere frontieră | Facebook | Contact
Excursii 2016 | Reduceri | Calendar excursii | Oferte Revelion | Oferte Paşte 2016 | Oferta Crăciun
Asigurări Medicale de Călătorie si RCA ieftin
Tipografie, productie publicitaraFax to email
Voiajuri.ro - Energi-Co Business Center, Str. Matei Voievod nr. 29, et. 1 - Happy Trip. Bucureşti, România
Tel: 0724.932.719 (Vodafone) | 021.642.76.04 (Telekom)